۱۳۹۱ آذر ۱۶, پنجشنبه

چيپس و پفك عامل ابتلا به فشارخون.

 

       
ايسنا: مصرف زياد چيپس و پفك، افراد را در دوران پيري مستعد ابتلا به فشار خون مي‌كند.
دكتر احسان مظفري، متخصص تغذيه، در خصوص جايگاه تغذيه مناسب در پرورش نيروي انساني برخوردار از توانمندي‌هاي ذهني و جسمي اظهار كرد: <انسان محور توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بوده و تغذيه، عمده نياز هر موجود زنده است و تغذيه مناسب جايگاه رفيعي نسبت به چند دهه گذشته به جهت تغيير الگوي بيماري‌ها پيدا كرده است.>
وي تاكيد كرد: <يك الگوي تغذيه مناسب عامل مهمي در پيشگيري برخي از بيمارها همچون ديابت، قلب و عروق، چاقي و يا اختلال در چربي‌هاي خون است و اين امر حتي از بدو تولد نوزاد تا دوران سالمندي موثر است
...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر